Placinta cu cartofi si miel

Se curata cartofii si se dau prin razatoarea mare. Se rade telemeaua peste ei, se adauga carnea, ouale, condimentele si faina. Amestecati bine ingred

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 300 g carne tocata de miel
  • 300 g branza telemea
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata cartofii si se dau prin razatoarea mare.

Se rade telemeaua peste ei, se adauga carnea, ouale, condimentele si faina.

Amestecati bine ingredientele si puneti-le intr-o tava cu ulei, in strat uniform.

Prajiti-le pe ambele parti, la foc potrivit.

Puteti sa le prajiti si la cuptor.
Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Ciorba de miel

Drob de miel special

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot

Cum de nu m-am gandit pana acum sa umplu ardei sau sarmale cu carne de oaie? Au fost deliciosi! Provocarea GastroArt

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca