Pulpa de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Se pune la prajit in unt incins. Dupa ce s-a rumenit, se stinge cu zeama de oase, se adauga
Pulpa de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Se pune la prajit in unt incins. Dupa ce s-a rumenit, se stinge cu zeama de oase, se adauga vinul si doua linguri de zahar si se lasa la fiert aproximativ 20 de minute. Se spala merele, se taie in jumatati si li se scot cotoarele. Se presara cu un amestec de scortisoara, miere, doua linguri de zahar si faina dizolvata in putina apa, dupa care se pun separat Ia prajit. Dupa ce merele s-au inmuiat, se rastoarna impreuna cu sosul in care au fiert peste carne si se mai lasa impreuna sa fiarba 20 de minute.
Alte retete usoare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii