Porc cu mustar

Se prajeste carnea intr-o bucata (poate lipsi piperul si usturoiul). Se scoate carnea din tava si se odihneste putin.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de muschi sau pulpa
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g grasime
  • 1
  • 5 dl smantana
  • köménymag
  • 2-3 linguri de mustar
  • sare

Mod de preparare

Se prajeste carnea intr-o bucata (poate lipsi piperul si usturoiul). Se scoate carnea din tava si se odihneste putin.

Se serveste taiata felii de pe o tava termo-rezistenta.

Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...