Porc cu mustar

Se prajeste carnea intr-o bucata (poate lipsi piperul si usturoiul). Se scoate carnea din tava si se odihneste putin.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de muschi sau pulpa
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g grasime
  • 1
  • 5 dl smantana
  • köménymag
  • 2-3 linguri de mustar
  • sare

Mod de preparare

Se prajeste carnea intr-o bucata (poate lipsi piperul si usturoiul). Se scoate carnea din tava si se odihneste putin.

Se serveste taiata felii de pe o tava termo-rezistenta.

Alte retete recomandate

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!