Prepelitele cu smantana pot fi o friptura foarte eleganta si gustoasa. Pentru a prepara prepelite cu smantana aveti devoie de prepelite, smantana, unt, faina si sare.
Prepelitele, spalate, se taie pe jumatate de-a lungul trupului si se prajesc putin intr-o cratita cu unt fierbinte. Se toarna apoi smantana bine amestecata cu faina, se adauga o lingura, doua de apa, sare, se acopera si se lasa sa fiarba foarte incet, inabusit, 15—20 min.
Se servesc cu mamaliguta calda.
Alte retete recomandate:
Iahnie de fasole
Salam de biscuiti de post
Cartofi la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa