Se pune intr-un bol laptele batut, in altul pesmetul amestecat cu o lingurita de boia iute, o lingurita seminte de susan si o lingurita de cimbru toca
Se pune intr-un bol laptele batut, in altul pesmetul amestecat cu o lingurita de boia iute, o lingurita seminte de susan si o lingurita de cimbru tocat. Puiul se taie bucati si se inmoaie pe rind in bolul cu lapte batut apoi in cel cu pesmet si se aseaza intr-o tava la copt. Se da la cuptor pina se rumenesc bucatile de carne. La jumatatea intervalului stropiti cu 2 linguri ulei.
Se serveste cu salata de varza alba si cartofi pai.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa