Taiem puiul, il rumenim intr-o tigaie in care am pus ulei, apoi il punem deoparte dar avem grija sa fie in continuare cald. In uleiul ramas se caleste
Taiem puiul, il rumenim intr-o tigaie in care am pus ulei, apoi il punem deoparte dar avem grija sa fie in continuare cald. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata rondele si cateii de usturoi. Se adauga si bucatile de pui iar cand toate si-au luat gusturile si aromele se adauga si ardeii taiati tot rondele. Punem maslinele si supa apoi se lasa sa fiarba 15 min la foc mic mititel. Se condimenteaza cu cimbru, sare, piper dupa gust ( eu adaug si-un fir de busuioc ) si se da la cuptor pana se rumeneste de-ti lasa gura apa. Cu 15 minute inainte de a fii gata, punem si vinul.
Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-de-mancaruri.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Chiftele
Ciorba radauteana
Mancare de mazare
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti