Puiul se transeaza, se sareaza si se lasa 10 minute, apoi bucatile de carne se tavalesc prin faina. Se infierbanta margarina si se pune carnea la frip
Puiul se transeaza, se sareaza si se lasa 10 minute, apoi bucatile de carne se tavalesc prin faina. Se infierbanta margarina si se pune carnea la fript. In grasimea ramasa in cratita, se caleste ceapa, se adauga pasta de rosii, se stinge cu vin. Se sareaza, se condimenteaza cu busuioc, se fierbe bine. Carnea fripta se pune in sos si se caleste, cand este moale, se taie sunca in cuburi. Se serveste cu garnitura de orez calit.
Alte retete recomandate:
Dovlecei umpluti
Ciorba dovlecei
Tocanita de pui
O minunatie de prajitura....care umple casa de parfum de mere si scortisoara...delicios!
Tarta cu mere si scortisoaraOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj