Pentru a prepara aceasta reteta de pui cu ciuperci, sunt necesare urmatoarele ingrediente: ciuperci, ulei, creier de vitel, unt, sare, piper.
Puii se curata, se spala si se umplu cu amestestecul format din unt frecat su creierul de vitel, care a fost curatat in prealabil si tinut in apa rece, sare, piper si ciupercile taiate.
Se aseaza puii in tava impreuna cu o lingura de ulei sau untura si cu 2-3 linguri de apa. Se lasa pana se rumenesc. Cand sunt rumeniti, se scot si se taie in 4.
Se servesc cu garnitura de legume fierte, piure sau salata verde.
Alte retete recomandate:
Chiftele
Placinta cu spanac
Friptura de vita la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa