Pentru a prepara aceasta reteta de pui cu ciuperci, sunt necesare urmatoarele ingrediente: ciuperci, ulei, creier de vitel, unt, sare, piper.
Puii se curata, se spala si se umplu cu amestestecul format din unt frecat su creierul de vitel, care a fost curatat in prealabil si tinut in apa rece, sare, piper si ciupercile taiate.
Se aseaza puii in tava impreuna cu o lingura de ulei sau untura si cu 2-3 linguri de apa. Se lasa pana se rumenesc. Cand sunt rumeniti, se scot si se taie in 4.
Se servesc cu garnitura de legume fierte, piure sau salata verde.
Alte retete recomandate:
Chiftele
Placinta cu spanac
Friptura de vita la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii