Pentru a prepara aceasta reteta de pui cu ciuperci, sunt necesare urmatoarele ingrediente: ciuperci, ulei, creier de vitel, unt, sare, piper.
Puii se curata, se spala si se umplu cu amestestecul format din unt frecat su creierul de vitel, care a fost curatat in prealabil si tinut in apa rece, sare, piper si ciupercile taiate.
Se aseaza puii in tava impreuna cu o lingura de ulei sau untura si cu 2-3 linguri de apa. Se lasa pana se rumenesc. Cand sunt rumeniti, se scot si se taie in 4.
Se servesc cu garnitura de legume fierte, piure sau salata verde.
Alte retete recomandate:
Chiftele
Placinta cu spanac
Friptura de vita la cuptor
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti