Se prajeste puiul in putin ulei pe ambele parti pina este rumenit; se scoate si se pune deoparte. Se pune slanina si se prajeste de jumatate apoi se a
Se prajeste puiul in putin ulei pe ambele parti pina este rumenit; se scoate si se pune deoparte. Se pune slanina si se prajeste de jumatate apoi se adauga ceapa si se continua prajirea. Se sdauga faina si se mai prajeste putin amestecind. Se introduce puiul rumenit, usturoi, vin, rosii, ciuperci, o jumatate cana apa, sare si piper dupa gust. Se fierbe la foc mic 10-15 minute.
Se serveste cu cartofi piure.
Foarte usor de facut si foarte buna!
Prajitura cu iaurt si fructe confiateGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa