Pui cu ciuperci si usturoi

Pulpele de pui se prajesc pe ambele parti apoi se adauga ciupercile si le-am lasat pana a scazut apa din ele si am tot pus cate putina apa pana s-au f

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg pulpe de pui
  • 5 kg ciuperci
  • 100 g faina
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml smantana
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele de pui se prajesc pe ambele parti apoi se adauga ciupercile si le-am lasat pana a scazut apa din ele si am tot pus cate putina apa pana s-au facut. Am dizolvat doua lingurite de faina in putina apa, am sarat, piperat (am pus boabe si macinat) si la sfarsit am pus usturoi pisat fin. Poti adauga si smantana.


Se serveste cald, iar daca vreti sa fie mai consistent serviti cu garnitura de galuste, mamaliguta sau orez. Reteta Pui cu ciuperci si usturoi a fost propusa de Gabi Cara pe forum culinar.ro

Alte retete cu pulpe de pui gasiti aici:

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor,

Pulpe de pui umplute cu orez,

Cartofi taranesti a la bunica cu pulpe de pui

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...