Pulpele de pui se prajesc pe ambele parti apoi se adauga ciupercile si le-am lasat pana a scazut apa din ele si am tot pus cate putina apa pana s-au f
Pulpele de pui se prajesc pe ambele parti apoi se adauga ciupercile si le-am lasat pana a scazut apa din ele si am tot pus cate putina apa pana s-au facut. Am dizolvat doua lingurite de faina in putina apa, am sarat, piperat (am pus boabe si macinat) si la sfarsit am pus usturoi pisat fin. Poti adauga si smantana.
Se serveste cald, iar daca vreti sa fie mai consistent serviti cu garnitura de galuste, mamaliguta sau orez. Reteta Pui cu ciuperci si usturoi a fost propusa de Gabi Cara pe forum culinar.ro
Alte retete cu pulpe de pui gasiti aici:
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor,
Pulpe de pui umplute cu orez,
Cartofi taranesti a la bunica cu pulpe de pui
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa