Pui cu ciuperci si usturoi

Pulpele de pui se prajesc pe ambele parti apoi se adauga ciupercile si le-am lasat pana a scazut apa din ele si am tot pus cate putina apa pana s-au f

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg pulpe de pui
  • 5 kg ciuperci
  • 100 g faina
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml smantana
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele de pui se prajesc pe ambele parti apoi se adauga ciupercile si le-am lasat pana a scazut apa din ele si am tot pus cate putina apa pana s-au facut. Am dizolvat doua lingurite de faina in putina apa, am sarat, piperat (am pus boabe si macinat) si la sfarsit am pus usturoi pisat fin. Poti adauga si smantana.


Se serveste cald, iar daca vreti sa fie mai consistent serviti cu garnitura de galuste, mamaliguta sau orez. Reteta Pui cu ciuperci si usturoi a fost propusa de Gabi Cara pe forum culinar.ro

Alte retete cu pulpe de pui gasiti aici:

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor,

Pulpe de pui umplute cu orez,

Cartofi taranesti a la bunica cu pulpe de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...