Pentru pui cu conopida carnea se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru pui cu conopida carnea se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Conopida se curata, se spala, se desface bucati, se tine in apa rece cu sare si apoi se opareste. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Bucatile de pui si ceapa se inabusa in 50 ml ulei si 75 ml apa. Separat, se inabusa morcovii in 50 ml ulei si 75 ml apa, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, cubul MAGGI, 500 ml apa fiarta si sare dupa gust; se continua fierberea 15 minute. Sosul se paseaza peste carnea de pui, se adauga conopida si rosii; se continua fierberea inca 10 minute.
Puiul cu conopida se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa