Se prajesc cubulete de slanina, dupa care se pun intr-un alt vas. Se marunteste ceapa. Se curata carnea de pui, se sareaza, se trece prin faina si se
Se prajesc cubulete de slanina, dupa care se pun intr-un alt vas. Se marunteste ceapa. Se curata carnea de pui, se sareaza, se trece prin faina si se frige la foc mare si apoi se pune deoparte.
Se caleste ceapa in untura de la slanina si cand e gata se adauga 3 linguri de boia, se amesteca, si se toarna peste 2 dl apa. Se adauga fasolea verde, carnea de pui si se condimenteaza cu usturoi zdrobit. Se fierbe sub capac 30 de minute de la primul clocot.
Cand de inmoaie carnea de pui si fasolea(daca fasolea este foarte frageda se adauga cam dupa 15 minute dupa carnea de pui) se ia de pe foc si se adauga salata pregatita. Se pune inapoi pe foc si se mai lasa la fiert putin.
Se amesteca bine 5 dl smantana cu 2-3 linguri de faina, dupa care amestecand incet se toarna peste zeama de pe carne si fasole. Cand compozitia devine omogena se adauga la mancare si se pune inapoi pe foc.
Alte mancaruri retete recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Spanac cu smantana
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii