Se pun bucatile de pui la rumenit intr-o cratita cu ulei, se adauga ceapa si usturoiul tocate, putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Se pun morco
Se pun bucatile de pui la rumenit intr-o cratita cu ulei, se adauga ceapa si usturoiul tocate, putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Se pun morcovii taiati rondele si se lasa sa fiarba, apoi se adauga fasolea si putina apa. Se face separat un sos din sucul de rosii si vin sau pasta de rosii si se toarna peste puiul cu pastai. Se lasa sa scada, se condimenteaza cu sare si piper, verdeata tocata.
Se serveste fierbinte.
Taieteii udon sunt cunoscuti ca si japonezi desi multe informatii atesta ca acestia ar fi fost adusi din China. Sunt cele mai...
Supa japoneza udon cu crevetiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa