Pentru puiul cu fasole verde si bulion se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, se adauga o ceapa data pe razatoare si faina. Se curata fasolea.
Pentru puiul cu fasole verde si bulion se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, se adauga o ceapa data pe razatoare si faina. Se curata fasolea. Daca puiul este foarte tanar, fasolea se fierbe separat, se scurge de apa atat cat trebuie pentru ca mincarea sa aiba sos. Se acopera, se da la cuptor o jumatate de ora. Daca puiul este mai mare si nu prea fraged, se asaza fasolea cruda peste puiul inabusit cu unt, se toarna o ceasca buna de apa sau de zeama de carne si se lasa sa fiarba acoperit. Daca scade prea mult, se mai adauga apa. Se pune bulion si verdeata tocata. Aceeasi mancare se poate face fara ceapa, iar cand este gata, se adauga 2 — 3 linguri de smantana.
Puiul cu fasole verde si bulion se poate servi cu smantana.
Delicios, gustos, sanatos! Salata de cartofi cu peste afumat poate fi facuta in orice anotimp al anului, mai ales cand ne...
Salata de Cartofi si Peste Afumat (Reteta Video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa