Pui cu galuste

Se pun pulpele de pui intr-o cratita, in ulei si apa. Se pregatesc galustele din faina, ou si apa prin amestecare continua. Cind pulpele sint fierte

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc. pulpe pui
  • 100 gr. ulei
  • 200 gr. faina
  • 1 ou
  • vegeta
  • marar

Mod de preparare

Se pun pulpele de pui intr-o cratita, in ulei si apa. Se pregatesc galustele din faina, ou si apa prin amestecare continua. Cind pulpele sint

fierte se ia cu lingurita din aluatul de galuste format mai inainte si se introduce in mincare. Se lasa la fiert pina se fierb si galustele. Se adauga vegeta dupa gust si mararul.
Se serveste mincarea calda, cu salata

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...