Se dezmembreaza puii curatati de pielita, se presar cu sare si se pun deoparte pentru 30 de minute. Intre timp se feliaza lamaia. Intr-o cratita se t
Se dezmembreaza puii curatati de pielita, se presar cu sare si se pun deoparte pentru 30 de minute. Intre timp se feliaza lamaia. Intr-o cratita se toarna 100-200 ml smantana. Adaugati cateva felii de lamaie, carnea, restul de felii de lamaie si smantana, iar deasupra faramitati putin unt. Se fierbe inabusit pana se inmoaie carnea. (nu amestecati, doar zgaltaiti)
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Ardei copti
Musaca de vinete
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa