Se taie carnea si se inabuse in untura, dupa care se adauga putina apa pana se inmoaie. Separat in restul de untura se insabuse legumele taiate marunt
Se taie carnea si se inabuse in untura, dupa care se adauga putina apa pana se inmoaie.
Separat in restul de untura se insabuse legumele taiate marunt. Apoi adaugi faina desfacuta in apa, verdeata si se potriveste cu sare.
Se da totul la cuptor pentru cateva minute.
Se serveste cu smantana.
Pofta buna!
Alte retete culinare delicioase:
Placinta cu legume si pui,
Placinta cu carne si ciuperci,
Placinte Englezesti
Burek cu carne,
Tochitura de pui,
Papricas de pui cu smantana
Melcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe,...
Melcisori cu nuca si gem de maceseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj