Se taie carnea si se inabuse in untura, dupa care se adauga putina apa pana se inmoaie. Separat in restul de untura se insabuse legumele taiate marunt
Se taie carnea si se inabuse in untura, dupa care se adauga putina apa pana se inmoaie.
Separat in restul de untura se insabuse legumele taiate marunt. Apoi adaugi faina desfacuta in apa, verdeata si se potriveste cu sare.
Se da totul la cuptor pentru cateva minute.
Se serveste cu smantana.
Pofta buna!
Alte retete culinare delicioase:
Placinta cu legume si pui,
Placinta cu carne si ciuperci,
Placinte Englezesti
Burek cu carne,
Tochitura de pui,
Papricas de pui cu smantana
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa