Este o reteta simpla invatata de la o prietena de-a mamei mele de care m-am indragostit pe loc
Orezul se prajeste usor in 1,5 linguri ulei de masline, apoi se adauga 3 parti apa (la o parte orez) si se adauga sare dupa gust. Se lasa la fiert aprox 20 minute pana absoarbe toata apa.
Intre timp pregatim puiul:
Se taie bucati carnea si legumele.
Se prajeste la wok puiul cu 1,5 linguri ulei de masline dupa care se adauga legumele, totul la foc mare sub capac sa-si pastreze sosul. Se adauga vinul sosul de soia si sare si piper dupa gust. Eu am adaugat si in praf de chili. Se lasa sa se amestece aromele 2-3 minute.
Se serveste alaturi de garnitura de orez.
Vazusem aceasta prajitura pe un site unguresc si tare mi-a placut cum arata. M-am uitat peste ingrediente si am zis sa incerc...
Desert prajitura de Craciun, in straturiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.