Este o reteta simpla invatata de la o prietena de-a mamei mele de care m-am indragostit pe loc
Orezul se prajeste usor in 1,5 linguri ulei de masline, apoi se adauga 3 parti apa (la o parte orez) si se adauga sare dupa gust. Se lasa la fiert aprox 20 minute pana absoarbe toata apa.
Intre timp pregatim puiul:
Se taie bucati carnea si legumele.
Se prajeste la wok puiul cu 1,5 linguri ulei de masline dupa care se adauga legumele, totul la foc mare sub capac sa-si pastreze sosul. Se adauga vinul sosul de soia si sare si piper dupa gust. Eu am adaugat si in praf de chili. Se lasa sa se amestece aromele 2-3 minute.
Se serveste alaturi de garnitura de orez.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii