Pui cu maiorana

Se spala si se transeaza puiul in bucati mai mici si se pune la fiert cu 1-2 pahare de apa, uleiul, maiorana, si sarea. Dupa ce da in clocot se micsor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un pui mijlociu
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura maiorana
  • 500 gr. paste Tagliatelle sau taitei de casa lati
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala si se transeaza puiul in bucati mai mici si se pune la fiert cu 1-2 pahare de apa, uleiul, maiorana, si sarea. Dupa ce da in clocot se micsoreaza focul. Se fierbe cca 1/2 ora.

Separat, se pune la fiert 1 litru de apa cu o lingura de ulei. Cind clocoteste se pun sarea si pastele. Se fierbe cca. 10 minute "a la dente"

Cind apa in care fierbe puiul a scazut, se pune piperul si se amesteca cu pastele strecurate, trecute printr-un jet de apa rece.


Se serveste cald cu salata de vara dupa preferinte.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de miel

"retete pascale" Pentru Paște am pregătit o ciorbă de miel care a fost delicioasă și a fost apreciată și de...

Ciorba de miel
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii