Pentru pui cu maiorana si taitei de casa se spala si se transeaza puiul in bucati mai mici si se pune la fiert cu 1-2 pahare de apa, uleiul, maiorana, si sarea.
Pentru pui cu maiorana si taitei de casa se spala si se transeaza puiul in bucati mai mici si se pune la fiert cu 1-2 pahare de apa, uleiul, maiorana, si sarea. Dupa ce da in clocot se micsoreaza focul.Se fierbe cca 1/2 ora. Separat se pune la fiert 1 litru de apa cu 1 lingura de ulei. Cand clocoteste se pune sarea si pasta. Se fierbe cca. 10 minute "a la dente" Cand apa de pe pui a scazut, se pune piperul si se amesteca cu pasta strecurata.
Se serveste cald cu salata de vara dupa preferinte. POFTA BUNA !
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti