Pentru pui cu maiorana si taitei de casa se spala si se transeaza puiul in bucati mai mici si se pune la fiert cu 1-2 pahare de apa, uleiul, maiorana, si sarea.
Pentru pui cu maiorana si taitei de casa se spala si se transeaza puiul in bucati mai mici si se pune la fiert cu 1-2 pahare de apa, uleiul, maiorana, si sarea. Dupa ce da in clocot se micsoreaza focul.Se fierbe cca 1/2 ora. Separat se pune la fiert 1 litru de apa cu 1 lingura de ulei. Cand clocoteste se pune sarea si pasta. Se fierbe cca. 10 minute "a la dente" Cand apa de pe pui a scazut, se pune piperul si se amesteca cu pasta strecurata.
Se serveste cald cu salata de vara dupa preferinte. POFTA BUNA !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa