Pui cu maiorana si taitei de casa

Pentru pui cu maiorana si taitei de casa se spala si se transeaza puiul in bucati mai mici si se pune la fiert cu 1-2 pahare de apa, uleiul, maiorana, si sarea.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un pui mijlociu transat in bucati mai mici preferabil fara piele
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura maiorana
  • 500 gr.pasta Tagliatelle sau taitei de casa lati
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru pui cu maiorana si taitei de casa se spala si se transeaza puiul in bucati mai mici si se pune la fiert cu 1-2 pahare de apa, uleiul, maiorana, si sarea. Dupa ce da in clocot se micsoreaza focul.Se fierbe cca 1/2 ora. Separat se pune la fiert 1 litru de apa cu 1 lingura de ulei. Cand clocoteste se pune sarea si pasta. Se fierbe cca. 10 minute "a la dente" Cand apa de pe pui a scazut, se pune piperul si se amesteca cu pasta strecurata.


Se serveste cald cu salata de vara dupa preferinte. POFTA BUNA !

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Gogosi glazurate cu ciocolata

Cele mai pufoase si delicioase gogosi! :) Reteta de aluat pentru gogosi am luat-o de la Rocsi. Am facut mici modificari pe...

Gogosi glazurate cu ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii