Pui cu masline

Se transeaza puiul. Intr-o cratita se pune ulei (2 linguri) apoi ceapa taiata feli, usturoiul taiat marunt, morcovul taiat cubulete mici, puiul, sarea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un pui
  • o ceapa
  • un morcov
  • usturoi
  • 10 masline
  • ulei
  • apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Se transeaza puiul. Intr-o cratita se pune ulei (2 linguri) apoi ceapa taiata feli, usturoiul taiat marunt, morcovul taiat cubulete mici, puiul, sarea, piperul, apa sa acopere carnea. Se acopera catrita cu un capac, se lasa sa fiarba carnea bine. Cu 15 minute inainte de a lua cratita de pe foc se pun cele 10 masline, la final se pune patrunjelul taiat marunt.

Se poate pune si un ardei gras verde sau rosu.


Se serveste cu cartofi piure si salata sau cartofi copti la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide