Pentru pui cu masline si legume asortate carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru pui cu masline si legume asortate carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala si se taie marunt. Maslinele se oparesc si se tin in apa rece. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Carnea se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa. Separat se inabusa ceapa in 50 ml ulei cu 100 ml apa, impreuna cu morcovii, ciupercile, patrunjelul radacina si telina; se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, cubul MAGGI, foi de dafin, 500 ml apa fiarta, sare, piper si se fierb 15 minute. Sosul format se paseaza peste bucatile de carne, se adauga masline si se mai fierb 5 minute. Spre sfarsitul fierberii, se adauga vin si jumatate din patrunjelul
verde.
Puiul cu masline si legume asortate se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa