Se taie puiul, curatat si spalat, in bucati potrivit de mari. Se prajesc bucatile in unt ca sa se ingalbeneasca, se adauga faina amestecind bine cu li
Se taie puiul, curatat si spalat, in bucati potrivit de mari. Se prajesc bucatile in unt ca sa se ingalbeneasca, se adauga faina amestecind bine cu lingura si se lasa pina capata culoare galbuie, apoi se toarna ½ pahar apa si se adauga sarea, zaharul si mazarea boabe. Se lasa sa fiarba inabusit la foc mic si, cind este aproape gata, se adauga putin marar tocat.
Și în post sunt bune dulciurile, gogoșile, în special, pentru că nu diferă prea mult de cele de frupt. Eu...
Desert gogosi pufoase, de postDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata