Puiul curatat e spalat in mai multe ape si e taiat in bucati potrivite si anume, puii tineri sunt taiati in 4 bucati, iar cei mai mari in 6 sau 8 buca
Puiul curatat e spalat in mai multe ape si e taiat in bucati potrivite si anume, puii tineri sunt taiati in 4 bucati, iar cei mai mari in 6 sau 8 bucati. Se infierbanta o lingura de unt in care se pun sa traga bucatile de pui bine scurse de apa. Nu trebuie rumenite, ci frumos ingalbenite pe toate partile. Se adauga un praf de faina si cand si aceasta e putin ingalbenita, se pun 2 linguri de apa sau zeama in care s-au fiert labele si capetele de pui. Se pune apoi mazarea boabe. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc potrivit. Cand mazarea e pe jumatate fiarta, se pune sare si putin zahar, anume o lingurita la 1/2 Kg. de mazare boabe. Daca intre timp mancarea scade prea tare, se mai adauga cate o lingura de zeama de carne. Cand e aproape gata, se pune o lingura de marar verde tocat fin.
După risotto-ul acela cu pere, care culmea s-a evaporat, am cotrobăit prin cămară și am găsit acest amestec deosebit!...
Orez natur cu quinoa, vegetale si perePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura