Se taie carnea cubulete si ceapa se toaca. Se pun ambele la calit in uleiul de masline. Dupa ce carnea si-aschimbat putin culoarea se pune dovlecelul
Se taie carnea cubulete si ceapa se toaca. Se pun ambele la calit in uleiul de masline. Dupa ce carnea si-aschimbat putin culoarea se pune dovlecelul taiat felii subtiri sau cubulete .Urmeaza apoi orezul. Se toarna supa si se lasa pe foc redus pina scade lichidul. Se pune sare,piper,putin curry.
Se serveste imediat cu bagheta.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti