1. Se spala puiul, se sterge si se taie in 8; se sareaza si se pipereaza. Se amesteca usturoiul tocat cu 1/2 din cantitatea de verdeata, mustar, sare
1. Se spala puiul, se sterge si se taie in 8; se sareaza si se pipereaza. Se amesteca usturoiul tocat cu 1/2 din cantitatea de verdeata, mustar, sare, piper, suc de lamaie, 100 ml ulei si vin. Se unge carnea cu acest amestec si se lasa sa se marineze 8 ore.
2. Se incinge cuptorul la 210 grade C. Se scurge carnea si se sterge; se prajeste in ulei. Se adauga foaia de dafin si se coace 15 min; se intoarce si se adauga marinata si se coace inca 15 min, stropindu-se carnea cu sos. Se adauga maslinele taiate; se presara verdeata.
Zilele trecute tot ma uitam pe internet dupa niste retete de dulciuri de post.Cand am vazut pe pagina Laurei Sava acest chec...
Chec cu cacao de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj