Pentru pui cu stafide si curry carnea de pui se taie in bucati mai mici, se sareaza si pipereaza, apoi se caleste in ulei, pana cand capata o crusta aurie.
Pentru pui cu stafide si curry carnea de pui se taie in bucati mai mici, se sareaza si pipereaza, apoi se caleste in ulei, pana cand capata o crusta aurie. Se scoate si se lasa deoparte. In tigaie se adauga ceapa tocata marunt si se lasa pana cand se inmoaie. Se adauga o lingurita de curry si se amesteca bine. Se toarna apa si se pun inapoi in tigaie bucatile de pui, apoi se adauga morcovul congelat si stafidele. Se acopera cu capac si se lasa totul sa fiarba la foc mic, pana cand carnea este gatita, iar sosul scade si se ingroasa usor. Spre final se adauga si cea de-a doua lingurita de curry. Se mai da un clocot, se potriveste gustul de sare si piper si se opreste focul.
Puiul cu stafide si curry se serveste cald, alaturi de orez.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Imi place nuca de cocos si o folosesc de cate ori am ocazia. Consumam miez de cocos, fulgi dar mai ales lapte de cocos. ...
Tarta cu coacaze negre pe blat de cocosOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj