Pui cu sunca si mozzarella

Este un preparat usor si foarte gustos.

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 jumătăţi piept de pui
  • 4 felii de mozzarella
  • 8 felii subţiri de mezel (şuncă, pastramă)
  • 1 dovlecel
  • 4 fire de usturoi verde (doar partea albă)
  • roşii cherry
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • condimente pentru pui
  • ulei
  • parmezan ras pentru servit

Mod de preparare

Se fac câteva tăieturi în bucăţile de piept.

Se ung uşor cu ulei, apoi se condimentează cu sare, piper, condimente speciale şi cimbru.

Se pune carnea la fript în tigaia grill pentru 2 minute pe fiecare parte.

Se scoate pe o farfurie, apoi se umplu tăieturile cu felii de mezel şi mozzarella.

Un vas mic de cuptor se tapetează cu hârtie de copt.

Se pun bucăţile de carne, apoi de jur împrejur se pun legumele unse cu ulei şi presărate cu sare şi piper.

Se dă vasul la cuptor la foc iute pentru 20 de minute.

Se serveşte cu parmezan ras deasupra.

Poftă bună!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cozonac coronita cu ciocolata

Am preluat ideea acestei coronite de la caietulcuretete.com si au fost foarte incantati copiii si de forma si de gust!...

Desert cozonac coronita cu ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii