Pentru pui cu bame si vin alb taiati carnea in bucati si prajiti-le in grasime. Fierbeti in apa clocotita 5 minute bamele, pe care le limpeziti apoi cu multa apa rece.
Pentru pui cu bame si vin alb taiati carnea in bucati si prajiti-le in grasime. Fierbeti in apa clocotita 5 minute bamele, pe care le limpeziti apoi cu multa apa rece. Peste carne adaugati bamele, apoi rosiile si ardeiul taiate marunt. Puneti verdeata, acoperiti vasul si lasati-l sa fiarba incet pe foc domol. Sosul nu se leaga cu faina si se fierbe sa scada potrivit, in cuptor, pana cand grasimea se ridica deasupra ca la zacusca.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti