Pentru puiul cu ciuperci se prajesc usor bucatile de pui intr-o cratita cu o lingura de unt si o ceapa rasa. Se adauga faina. Separat se infierbanta o lingura de unt.
Pentru puiul cu ciuperci se prajesc usor bucatile de pui intr-o cratita cu o lingura de unt si o ceapa rasa. Se adauga faina. Separat se infierbanta o lingura de unt in care se pun ciupercile spalate si taiate felii subtiri. Se amesteca sa nu se arda si se tin pe masina pana ce ciupercile si-au lasat toata apa. Se fierb un sfert de ora, seasaza in cratita cu puiul, se sareaza. Se acopera si se dau o jumatate de ora lacuptor. Se face sosul potrivit de scazut. Cine doreste poate adauga, cu cinci minute inainte de a servi, doua linguri de smantana.
Puiul cu ciuperci se poate servi si cu smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa