Pui fript cu sos de ciuperci

Puiul se freaca bine cu sare, piper si boia. Se pune in tava cu ulei sa se rumeneasca putin. Vinul se amesteca cu putin tarhon si se pune in tava. Se

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui de 1 kg
  • sare
  • piper
  • boia
  • tarhon
  • 1/8l vin
  • 250 g ciuperci
  • 250 ml smintina

Mod de preparare

Puiul se freaca bine cu sare, piper si boia. Se pune in tava cu ulei sa se rumeneasca putin. Vinul se amesteca cu putin tarhon si se pune in tava. Se da o ora la cuptor. Puiul se unge din 15 in 15 minute cu sucul din tava. Ciupercile se spala bine, se zvinta putin si se taie feliute. Se amesteca cu smintina, se toarna peste pui si se lasa inca 30 min la cuptor.
Se serveste puiul alaturi de cartofi natur.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-Pot

Am tot auzit de acești ardei minunați umpluți cu nucă și ciuperci;) Le-a venit rândul;) Interesanți și buni, dar...

Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise