Puiul se freaca bine cu sare, piper si boia. Se pune in tava cu ulei sa se rumeneasca putin. Vinul se amesteca cu putin tarhon si se pune in tava. Se
Puiul se freaca bine cu sare, piper si boia. Se pune in tava cu ulei sa se rumeneasca putin. Vinul se amesteca cu putin tarhon si se pune in tava. Se da o ora la cuptor. Puiul se unge din 15 in 15 minute cu sucul din tava. Ciupercile se spala bine, se zvinta putin si se taie feliute. Se amesteca cu smintina, se toarna peste pui si se lasa inca 30 min la cuptor.
Se serveste puiul alaturi de cartofi natur.
Am tot auzit de acești ardei minunați umpluți cu nucă și ciuperci;) Le-a venit rândul;) Interesanți și buni, dar...
Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura