Pui in sos de ceapa

Puiul in sos de ceapa este o mancare foarte satioasa. Aceasta reteta de pui o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu carne.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati carne de pui
  • 4 cepe
  • 1 lamaie
  • 1 lingura faina
  • 100 ml ulei
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se sareaza, se pipereaza carnea, apoi se prajeste cate 2-3 miute pe fiecare parte in ulei. Se toaca marunt ceapa si se caleste in ulei. Cand incepe sa se rumeneasca, se adauga zeama de lamaie si faina amestecata cu 250 ml apa rece. Se amesteca continuu pana cand sosul se ingroasa, apoi se ia de pe foc si se adauga smantana. Se potriveste apoi la gust de sare si piper.


Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Drob de pui
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide