Pui indian tandoori

Amestecati toate ingredientele de sus, crestati puiul din loc in loc si marinati-l cu pasta obtinuta din amestecul ingredientelor.Lasati puiul la mari

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 4 linguri de iaurt gras
  • * 3lingurite tandoori masala
  • * 2 linguri pasta de rosii
  • * 1 lingurita praf de ghimbir
  • * 3 catei de usturoi zdrobiti
  • * 1/2 lingurita praf de mustar
  • * 1/2 lingurita boia iute
  • * 1 lingurita chimen macinat
  • * 1 lingurita coriandru macinat
  • * 1 lingurita boia dulce
  • * un pui de cca 1 kg

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele de sus, crestati puiul din loc in loc si marinati-l cu pasta obtinuta din amestecul ingredientelor.Lasati puiul la marinat 30 minute sau peste noapte.Asezati carnea pe gratar si lasati-o jumatate de ora, avand grija sa intoarceti bucatile o data, dupa 20 de minute.
Serviti friptura cu sos de iaurt cu menta si ornata cu cateva frunze de patrunjel si o felie de lamaie.

Reteta oferita de Farfoora.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii