Pui la cuptor

Se toarna ulei intr-o tava, se asterne un strat de ceapa taiata rondele, se asaza deasupra puiul in prealabil sarat si condimentat. Se adauga ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe pui
  • 2 cepe
  • o cutie de ciuperci
  • o cutie de rosii decojite
  • 1 capatana de usturoi
  • optional 2 ardei grasi
  • condimente
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Se toarna ulei intr-o tava, se asterne un strat de ceapa taiata rondele, se asaza deasupra puiul in prealabil sarat si condimentat. Se adauga ciupercile taiate marunt, rosiile si eventual ardeii taiati fasii. Se da tava la cuptor 45 min. Cand e aproape gata, se adauga usturoiul si se mai lasa 5 min.
Se poate servi cu orez cu legume.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide