Pui la cuptor cu umplutura de pancetta

Puiul la cuptor cu umplutura de pancetta este o reteta delicioasa. Gasiti aceasta reteta de pui umplut, pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu carne de pui.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr firimituri de paine
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 125 gr costita
  • 2 pui
  • 2 linguri faina
  • 1 pahar vin alb
  • 200 ml supa de pui

Mod de preparare

Puiul la cuptor cu umplutura de pancetta este o reteta delicioasa. Se amesteca firimiturile de paine cu ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, intr-un blender. Se adauga costita taiata cubulete si se asezoneaza. Se iau cei doi pui si se introduce amestecul peste carnea de la piept si picioare, sub piele. Se asaza apoi pielea la loc si se prinde totul cu un betisor. Se pun amandoi puii intr-o tava mare si se ung cu unt. Se asezoneaza, apoi se dau la cuptor cca o ora, pana se patrund. Se muta apoi pe un fund de lemn si se acopera cu folie de aluminiu. Se pune tava pe foc mediu, se adauga faina si se prajesc 1 minut. Se toarna 1 pahar de vin alb si 300 ml supa de pui. Se fierbe compozitia la foc mic timp de 5 minute, apoi se serveste cu puii copti.


Puiul la cuptor cu umplutura de pancetta se serveste cald, cu salata sau cartofi la cuptor.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata

De sezon, rapid, usor si gustos.......

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii