Pui pe sticla

Pui pe sticla este o reteta de friptura de pui foarte frageda. Gatind puiul pe sticla isi va pastra carnea frageda si aromata.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui potrivit
  • 2 cubulete branza topita
  • sare
  • boia de ardei iute
  • condimente pentru pui
  • 20 g unt
  • cimbru
  • oregano
  • rozmarin
  • putina zeama de lamaie
  • o felie lamaie
  • usturoi

Mod de preparare

Se pune intr-o sticla apa, felia de lamaie, cimbru,1 foaie de dafin, 2 catei usturoi taiati feliute. Amestecam intr-un bol cuburile de branza, boia de ardei iute, condimentele, oregano, untul, rozmarin, zeama de lamaie, 2 catei de usturoi pisati, putina sare. Ungem puiul cu amestecul obtinut(eu am uns puiul si in interior) si aranjam puiul pe sticla. Dupa dam puiul(eu am pus puiul intr-o tava mai inalta,am adaugat apa si 1 lingura de ulei) la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos.

 

Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.


Serviti puiul pe sticla alaturi de garnitura preferata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...