Pui Teriyaki este o delicioasa mancare cu carne. Teriyaki denumeste de fapt un stil de gatit specific bucatariei japoneze.
Pui Teriyaki este o delicioasa mancare cu carne. Teriyaki denumeste de fapt un stil de gatit specific bucatariei japoneze. Se amesteca toate ingredientele pentru sos.
Se curata pulpele de pui si se adauga in sos, se pun intr-o punga sau intr-o cutie inchisa ermetic.
Prefer pungile fiindca din cand in cand mai trebuie intoarsa,ca sa patrunda sosul peste tot.
Se lasa la frigider peste noapte.
A doua zi se puna in tava si se coace la cuptor cam 1 ora. Din cand in cand se pune din sos pe deasupra.
E excelent si la gratar
Pui Teriyaki se serveste cald, cu orez simplu.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii