Se incinge cuoptorul. Se prajeste costita (sa fie crocanta). Se taie pinea cubulete, se adauga costita, ceapa, nuca, stafidele, patrunjelul si oul ame
Se incinge cuoptorul. Se prajeste costita (sa fie crocanta). Se taie pinea cubulete, se adauga costita, ceapa, nuca, stafidele, patrunjelul si oul amestecat cu lapte, se amesteca bine si se gusta de sare si piper.
Se scot maruntaiele si se indeparteaza grasimea, apoi se spala puiul si se usuca cu un prosop. Se umple cu amestecul preparat, se coase sau se fixeaza cu scobitori si se freaca cu sare si piper.
Se amesteca untul cu uleiul, se unge puiul pe toate partile si se baga la cuptor. Grasimea ramasa, amestecata cu jumatate din apa, se toarna in tava. Se prajeste 1 ora si un sfert, stropindu-l din cind in cindn cu sosul din tava. Cind este gata se pune puiul pe un platou, se acopera cu folie si se lasa sa stea 5 minute dupa care se transeaza.
Se toarna sosul din tava intr-o craticioara si se pune la foc. Se adauga faina si se amesteca bine sa nu faca cocoloase. Se lasa 5 minute la foc slab, amestecind intruna, pina ce devine maronie. Se stinge cu restul de apa si se lasa sa se ingroase. Se sareaza, se pipereaza, se trece pin sita si se serveste fierbinte cu puiul umplut.
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Motanel. El spune in descriere ca reteta originala nu are in compozitie carnati si...
Taci si inghite ardelenescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa