Pentru a prepara aceasta reteta de pulpa de berbec cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de berbec, vin, slanina, usturoi, untura, ceapa, frunza de dafin, sare, piper.
Pulpa de berbec se curata de grasime si se impaneaza cu slanina si usturoi. Se aseaza intr-o cratita cu ungura si se pune la prajit. Cand se rumeneste se scoate, se aseaza pe fundul cratitei felii de slanina , ceapa si morcovi.
Deasupra se aseaza friptura, peste care se toarna un pahar de vin. Se lasa pe foc pana cand scade sosul aproape de tot. Se toarna zeama de carne, se adauga frunza de dafin si se lasa sa fiarba inabusit o ora. In acest interval, din cand in cand se unge pulpa cu zeama din cratita.
Cand friptura este gata, se inlatura grasimea din sos si se strecoara legumele.
Sosul se serveste langa friptura.
Alte retete recomandate:
Ciorba de miel
Ciorba de loboda rosie
Ciorba de salata
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti