Pulpa de gasca cu varza

Presaram pulpele cu sare si le taiem la capatul osului, astfel carnea se va indeparta usor de pe os cand e gata. Le punem intr-o oala fierbinte si le

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe de gasca
  • Sare
  • 3 linguri zahar
  • 1
  • 2 kg varza
  • 1 lingurita piper macinat
  • 60 dkg mere
  • 7-8 hrean proaspat macinat

Mod de preparare

Presaram pulpele cu sare si le taiem la capatul osului, astfel carnea se va indeparta usor de pe os cand e gata. Le punem intr-o oala fierbinte si le prajim pe toate partile 10 minute in suc propriu. Le scurgem si le punem deoparte. Din grasimea lasata de pulpe lasam 3-4 linguri in oala si caramelizam in ea zaharul, apoi adaugam varza razuita. Presaram cu sare, piper si turnam 4 dl de apa deasupra. Cand fierbe, turnam amestecul intr-o tava si punem pulpele deasupra. Coacem la cuptorul pre-incalzit la foc mediu. Cand carnea devine moale adaugam mere taiate fasii si lasam la cuptor inca 20-25 de minute.
Servim cu hrean si cartofi prajiti.

Alte retete culinare recomandate

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Flatbread cu branzeturi si rosii

Adică o pâine plată, cu roșii și brânzeturi, un fel de pizza Margherita! ;) Deja am preparat-o a doua oară,...

Flatbread cu branzeturi si rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca