Pulpa de iepure cu ciuperci

Se curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu ulei. Se lasa sa se rumeneas

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe de iepure
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 50 ml vin rosu
  • boia dulce
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.

Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti circa 15 minute si se scot din tava.

In grasimea din tava se caleste ceapa tocata marunt, ciupercile si patrunjelul maruntit.

Se aseaza deasupra pulpele de iepure si se adauga din cand in cand putin vin alternand cu apa.

Se lasa sa se fiarba la cuptor pana cand iepurele este bine patruns.
Se serveste cald.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâie

Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...

Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâie
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa