Pulpa de iepure cu ciuperci

Se curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu ulei. Se lasa sa se rumeneas

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe de iepure
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 50 ml vin rosu
  • boia dulce
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.

Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti circa 15 minute si se scot din tava.

In grasimea din tava se caleste ceapa tocata marunt, ciupercile si patrunjelul maruntit.

Se aseaza deasupra pulpele de iepure si se adauga din cand in cand putin vin alternand cu apa.

Se lasa sa se fiarba la cuptor pana cand iepurele este bine patruns.
Se serveste cald.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu crema de mure

Blat pufos de vanilie,crema fina de ciocolata alba si mure si glazura de ciocolata,un deliciu!Pentru crema m-am inspirat de...

Prajitura cu crema de mure
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca