Pulpa de miel umpluta cu ficat

Desfacem carnea din jurul osului doar pe o parte, astfel incat sa apara despicate ca un buzunar si sa fie umpluta. Batem carnea si o condimenta cu sar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 500 kg pulpa de miel
  • 500g ficat de pasare si de miel
  • 1-2 legaturi de ceapa
  • 1-2 legaturi de usturoi
  • 1 legatura de marar
  • 2 oua
  • 100g unt
  • rozmarin
  • sare
  • piper alb si negru
  • 200 ml vin dulce
  • dulceata de cirese amare
  • 1-2 linguri de ulei

Mod de preparare

Desfacem carnea din jurul osului doar pe o parte, astfel incat sa apara despicate ca un buzunar si sa fie umpluta.

Batem carnea si o condimenta cu sare, piper, rozmarin, usturoi pisat apoi o ungem cu putin ulei.

Se da o ora la rece dupa ce o infasuram, Intre timp spalam ficatul si il punem la fiert in apa clocotita.

Taiem ficatul cubulete.

Spalam verdeata, ceapa si usturoiul, le tocam marunt si le amestecam cu ficatul, ouale, untul, sare si piperul.

Cu pasta obtinuta umplem pulpa de miel.

O legam bine cu sfoara si deasupra punem boabe din dulceat de cirese amare si o dam la cuptor.

Se scoate dupa ce este rumenita.
Se serveste cu salata

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu struguri

Un desert simplu si gustos.

Tarta cu struguri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca