Desfacem carnea din jurul osului doar pe o parte, astfel incat sa apara despicate ca un buzunar si sa fie umpluta. Batem carnea si o condimenta cu sar
Desfacem carnea din jurul osului doar pe o parte, astfel incat sa apara despicate ca un buzunar si sa fie umpluta.
Batem carnea si o condimenta cu sare, piper, rozmarin, usturoi pisat apoi o ungem cu putin ulei.
Se da o ora la rece dupa ce o infasuram, Intre timp spalam ficatul si il punem la fiert in apa clocotita.
Taiem ficatul cubulete.
Spalam verdeata, ceapa si usturoiul, le tocam marunt si le amestecam cu ficatul, ouale, untul, sare si piperul.
Cu pasta obtinuta umplem pulpa de miel.
O legam bine cu sfoara si deasupra punem boabe din dulceat de cirese amare si o dam la cuptor.
Se scoate dupa ce este rumenita.
Se serveste cu salata
Preluata de pe blogul Gabitzei ( Gaby_d) ... e o reteta super buna de clatite ... ca doar vorba aceea...cui nu ii plac...
Clatite - reteta de bazaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura