Tarhonul si patrunjelul se toaca si se amesteca cu mustarul si condimente(sare, piper, boia, vegeta). Carnea de porc se spala, se sterge si se unge cu
Tarhonul si patrunjelul se toaca si se amesteca cu mustarul si condimente(sare, piper, boia, vegeta). Carnea de porc se spala, se sterge si se unge cu ulei si cu amestecul de verdeturi. Se pune in tava cu ulei si o ceasca apa si se tine 50 min la cuptor. Se stropeste uneori cu sucul din tava. Cartofii se fierb in coaja, se decojesc si se taie cuburi. Se trec prin ulei incins si se presara cu verdeata tocata, sare si piper.
Carnea se taie felii si se serveste alaturi de cartofi
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa