Se spala pulpele de pui, se condimenteaza cu barbeq pt. friptura de pui si se lasa in asteptare. Ciupercile se calesc impreuna cu ceapa in unt, se ada
Se spala pulpele de pui, se condimenteaza cu barbeq pt. friptura de pui si se lasa in asteptare. Ciupercile se calesc impreuna cu ceapa in unt, se adauga pasta de tomate, sare si piper, usturoi, dupa gust. Dupa ce se iau de pe foc se adauga 1-2 linguri cu faina alba de griu. Se pune ulei (250 ml) intr-o tava de teflon. Se umple fiecare pulpa cu 1-2 linguri de compozitie, se face rulou, se prinde cu 2 scobitori de lemn si se aseaza in tava. Dupa ce s-au asezat toate rulourile in tava, se acopera tava cu o foaie de staniol si se da la cuptor. Dupa 15-20 de minute se scoate tava si se toarna 150-200 ml vin alb iar cu o lingura se ia din sosul din tava si se toarna pe fiecare rulou.
Se serveste dupa ce se raceste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa