Se spala pulpele de pui, se condimenteaza cu barbeq pt. friptura de pui si se lasa in asteptare. Ciupercile se calesc impreuna cu ceapa in unt, se ada
Se spala pulpele de pui, se condimenteaza cu barbeq pt. friptura de pui si se lasa in asteptare. Ciupercile se calesc impreuna cu ceapa in unt, se adauga pasta de tomate, sare si piper, usturoi, dupa gust. Dupa ce se iau de pe foc se adauga 1-2 linguri cu faina alba de griu. Se pune ulei (250 ml) intr-o tava de teflon. Se umple fiecare pulpa cu 1-2 linguri de compozitie, se face rulou, se prinde cu 2 scobitori de lemn si se aseaza in tava. Dupa ce s-au asezat toate rulourile in tava, se acopera tava cu o foaie de staniol si se da la cuptor. Dupa 15-20 de minute se scoate tava si se toarna 150-200 ml vin alb iar cu o lingura se ia din sosul din tava si se toarna pe fiecare rulou.
Se serveste dupa ce se raceste.
Astazi va prezinta Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de post Pentru ca merg la mama...
Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de postPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura