Pulpa de purcel la tava

Unge pulpa de porc cu untura.Zdrobeste usturoiul, amestecandu-l cu mirodenii si delikat,apoi presara pe carne.Pune pulpa in cuptor incins,intr-o tava

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • O pulpa de purcel cu sorici
  • 1lingura untura
  • 1cana de bere
  • 1catel de usturoi
  • piper
  • maghiran
  • cimbru
  • busuioc
  • seminte de mustar pisate
  • 2linhuri de delikat

Mod de preparare

Unge pulpa de porc cu untura.Zdrobeste usturoiul, amestecandu-l cu mirodenii si delikat,apoi presara pe carne.Pune pulpa in cuptor incins,intr-o tava in care ai turnat o cana cu apa.Pentru jumatate de ora,lasa focul puternic,apoi regleazal la moderat. Din cand in cand stropeste friptura cu zeama din tava. Dupa 2ore incepe sa se rumenesca,cresteaza soricul in patratele, toarna deasupra berea si mai lasa la cuptor 30minute
Cald cu orez

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi umpluti cu afumatura, usturoi si cascaval

As manca cartofi copti non stop! Daca pun peste ei si putina smantana cu usturoi ...chiar nu ma pot opri. Ce m-am gandit...

Cartofi umpluti cu afumatura, usturoi si cascaval
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea