Unge pulpa de porc cu untura.Zdrobeste usturoiul, amestecandu-l cu mirodenii si delikat,apoi presara pe carne.Pune pulpa in cuptor incins,intr-o tava
Unge pulpa de porc cu untura.Zdrobeste usturoiul, amestecandu-l cu mirodenii si delikat,apoi presara pe carne.Pune pulpa in cuptor incins,intr-o tava in care ai turnat o cana cu apa.Pentru jumatate de ora,lasa focul puternic,apoi regleazal la moderat. Din cand in cand stropeste friptura cu zeama din tava. Dupa 2ore incepe sa se rumenesca,cresteaza soricul in patratele, toarna deasupra berea si mai lasa la cuptor 30minute
Cald cu orez
Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...
Tort de ciocolata ExpressOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj