Pulpa de rata la gratar

Reteta rata la cuptor este o mancare eleganta si potrivita pentru meniurile de sarbatoare. Pentru a pregati aceasta reteta ai nevoie de: pulpa de rata, margarina, miere.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o pulpa de rata
  • 50 g margarina
  • 2 linguri miere
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Pentru a prepara pulpa de rata la gratar se curata carnea si se inteapa cu furculita din loc in loc si se pune cu margarina. Carnea se aseaza pe un gratar, deasupra unei tavi in care se scurge grasimea topita in timpul coptului.

Se pune in cuptorul incins si se lasa 60 de minute. Intre timp, se intoarce carnea si se scurge grasimea din tava. Din grasime combiata cu miere iese un sos pentru friptura de rasa delicios. Cu el se unge carnea de mai multe ori, pana in momentul in care este rumenita.


Se serveste cu felii de ridichi.

Alte retete recomandate:

Rata la cuptor

Rata salbatica cu masline

Rata salbatica cu portocale

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii