Pulpa de vitel impanata

Pentru pulpa de vitel impanata se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se sareaza. Se impaneaza cu bucati de slanina. Se asaza pulpa in tava cu felii de ceapa.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 500 kg carne
  • 50 g slanina
  • 2 cepe
  • 1 lingura untura
  • 1 paharel de vin alb
  • 3 cesti zeama de carne
  • sare.

Mod de preparare

Pentru pulpa de vitel impanata se  alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se sareaza. Se impaneaza cu bucati de slanina. Se asaza pulpa in tava cu felii de ceapa, se unge cu unt sau cu untura si se da la cuptor. Dupa un sfert de ora, se adauga vinul si dupa ce acesta a scazut, se toarna zeama de carne. Se acopera si se lasa sa fiarba o ora. Se scoate apoi capacul, se mai tine o jumatate de ora, udand friptura la fiecare 10 minute. Cand a prins culoare, se scoate si, ca sa nu piarda tot sucul, se lasa putin la o parte inainte de a o taia. Se scurge grasimea, iar sosul se serveste langa friptura, cu garnitura de macaroane, cartofi etc.


Pulpa de vitel impanata se poate servi cu garnitura de cartofi.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de miel

"retete pascale" Pentru Paște am pregătit o ciorbă de miel care a fost delicioasă și a fost apreciată și de...

Ciorba de miel
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii