Pulpe cu cartofi noi

Pulpe cu cartofi noi este o reteta simpla si delicioasa de pulpe cu cartofi la cuptor. O mancare cu pulpe de pui mereu la indemana, mereu la fel de buna.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui
  • 4 linguri de otet balsamic de zmeura
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • pisati
  • 1 lingurita de mustar Dijon
  • 1 kg de cartofi noi
  • sare si piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Amestecam otetul balsamic, uleiul, usturoiul, mustarul, sarea si piperul. Adaugam pulpele si lasam la frigider 2 ore.
Spalam cartofii si ii lasam deoparte.
Dupa ce au trecut cele doua ore, punem pulpele de pui intr-o tava. In aceeasi tava puteti pune si cartofii sau folositi o alta tava.
Dam tava la cuptor cam 45 de minute. Dupa ce s-au rumenit pe o parte, intoarcem si pe cealalta.


Functii Philips Multicooker:

functia de prajire
functia de keep warm

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui

Am preparat acest cus-cus cu dorinta de a mai schimba putin garnitura de langa friptura de pui. Am avut emotii, nestiind daca...

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca