Pulpe de curcan umplute

Pulpele de curcan umplute la cuptor sunt o mancare delicioasa, la care nu aveti multe de pregatit, isi vad de treaba lor in cuptor :).

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Ingrediente :
  • 3 ciocanele curcan dezosate
  • 500 ml supa de curcan
  • 200 grame prune uscate
  • 100 grame pesmet
  • 1 ou
  • 50 ml vin dulce
  • cimbru uscat
  • 100 g hribi uscati
  • 1 lg Vegeta

Mod de preparare

Amestecati prunele cu pesmetul si oul batut usor cu telul si umpleti pulpele de curcan.
Puneti pulpele umplute intr-un vas , condimentati cu cimbru uscat din belsug , adaugati supa de curcan , Vegeta si hribii uscati si puneti la copt la 180 grade timp de 1 1/2 ora.

Dupa ce este gata lasati sa se raceasca circa 20 de minute si scoateti pe un platou pe care il puteti taia felii. Se serveste impreuna cu sosul in care s-a copt .


Pulpele de curcan umplute se servesc cu garnitura preferata.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide