Pulpe de gasca cu varza rosie

Pulpele de gasca se cresteaza cu cutitul si se condimenteaza cu sare si piper. Feliem marunt o ceapa, telina si morcovul pe care le asternem pe fundu

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe de gasca
  • 1 buc. morcov
  • o jumatate de radacina de telina
  • 2 cepe
  • o varza rosie
  • 8 bucati prune
  • 2 dl vin alb
  • o lingura de ulei
  • 3 linguri de zahaR
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pulpele de gasca se cresteaza cu cutitul si se condimenteaza cu sare si piper. Feliem marunt o ceapa, telina si morcovul pe care le asternem pe fundul unei tipsii asezand peste ele pulpele de gasca. Apoi turnam peste ele un pic de apa si le punem la cuptor unde, stropindu-le din cand in cand, le prajim pana devin crocante .

Taiem varza, cealalta ceapa si prunele in bucati. Caramelizam zaharul cu putin ulei apoi adaugam ceapa, varza si prunele ( in aceasta ordine ) si le inabusim pana se inmoaie.
Alte retete mancare recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...