Pulpele de gasca se cresteaza cu cutitul si se condimenteaza cu sare si piper. Feliem marunt o ceapa, telina si morcovul pe care le asternem pe fundu
Pulpele de gasca se cresteaza cu cutitul si se condimenteaza cu sare si piper. Feliem marunt o ceapa, telina si morcovul pe care le asternem pe fundul unei tipsii asezand peste ele pulpele de gasca. Apoi turnam peste ele un pic de apa si le punem la cuptor unde, stropindu-le din cand in cand, le prajim pana devin crocante .
Taiem varza, cealalta ceapa si prunele in bucati. Caramelizam zaharul cu putin ulei apoi adaugam ceapa, varza si prunele ( in aceasta ordine ) si le inabusim pana se inmoaie.
Alte retete mancare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa